STATUS WOENSDAG 10-02-2021

De kwaliteit van het ijs is slecht Lees meer….


IJSBAAN 2021…

Het lijkt erop dat we in februari 2021 de ijsbaan kunnen openen voor onze seizoenkaart houders Lees meer….


RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2018

Op maandagavond 1 oktober hebben onze penningmeester en een cheque ontvangen ter waarde van € 524,32 uit de Clubkas Campagne …….. Lees meer….


WAARDERING VOOR OUD VOORZITTER EN SECRETARIS

Op zaterdag 23 Juni hebben onze secretaris en penningmeester een bezoek gebracht aan oud voorzitter Lucas Soer en oud Penningmeester Geert Huizing. Lees meer….


STICHTING ROSSING-KOOPS STEUNT IJSVERENIGING ROLDE

Op zaterdagmorgen 27 januari 2018 ontving ons bestuur een financiële bijdrage van St. Rossing-Koops . Lees meer….


KAARTVERKOOP 2017/2018

De komende weken gaan bestuursleden en vrijwilligers de leden bij langs om kaarten te verkopen. Lees meer….


IJSBAAN VANDAAG (20-01-2017) GEOPEND!

Onze ijsmeesters hebben vanmorgen het ijs gecontroleerd en goed bevonden. De baan wordt geveegd en vanaf 13:00 is ijsbaan Rolde geopend! Zolang het ijs goed blijft, is de baan tot 21:00 uur vanavond geopend.

NIEUWE SPONSOR

Op donderdag 20 Oktober 2016 heeft Arjan Vrieling van Optimus Brandbeveiliging uit Marwijksoord een overeenkomst afgesloten met het bestuur voor sponsoring van Optimus Brandbeveiliging voor de komende 5 jaar.


KORT VERSLAG JAARVERGADERING 2014 

In de Jaarvergadering van december 2014 zijn er geen bijzondere dingen gebeurt. Het nieuwe hekwerk is een hele verbetering zowel voor als achter, ook het verleggen van de matten is een vooruitgang.  Nu kunnen de schaatsers beter op baan komen. En zullen de snelle/betere schaatsers daar minder last van ondervinden. Ook hebben we voor het bestuur nieuwe mensen kunnen verwelkomen. Jan Egge  Arends, Roelof Brands en Lambertus Emmens.

Het enige waar we op wachten is: VORST

– Secretaris Egbert Alkema.

IJSVERENIGING ROLDE NU OOK OP FACEBOOK

Sinds 3 November 2014 beschikt de ijsvereniging over haar eigen Facebook-pagina. Meldt je aan en vindt dit leuk! Onze Facebook pagina is te vonden op: https://www.facebook.com/ijsverenigingrolde


NIEUWE MATTEN BIJ IJSBAAN GELEGD

Op zaterdag 25 Oktober heeft het bestuur samen met enkele vrijwilligers het looppad voor de schaatsers naar de ijsbaan verbeterd. Klik hier voor een kort videoverslag van deze werkzaamheden….. bekijk video


100 JAAR IJSVERENIGING IN ROLDE!

IJsvereniging Rolde is inmiddels honderd jaar oud. Op 23 januari 1914 vond de oprichting plaats on leiding van huisarts Ter Spill, volgens een artikel op website rolde.nl ….. lees meer. 


Comments are closed.

VOLG ONS OP FACEBOOK

Bezoek onze eigen Facebook pagina door op het Facebooklogo hieronder te klikken:

icon175x175


AANGESLOTEN BIJ: