Update 09-01-2024 – 19:22

Onze ijsmeesters houden het weer en ijs scherp in de gaten, maar een ijsbaan zoals de baan in Rolde heeft een paar dagen/nachten vorst nodig voordat er (veilig) geschaatst kan worden. Het ijs is op het moment zeker niet dik genoeg om de baan te openen. Zodra we er vertrouwen in hebben laten we u via facebook en onze website weten dat de baan geopend is.

Excuses 04-01-2023 – 10:39

Op onze website stond onjuist vermeld dat de ALV op woensdag 2 december gehouden zou worden. Dit moest zijn woensdag 6 december. Tijdens de ALV zijn wij hier op geattendeerd en daarom leek onze deze excuses op zijn plaats. Mocht u als vrijwilliger interesse hebben om het bestuur of onze vereniging bij te staan om dergelijke zaken in de toekomst te voorkomen of gewoon om te helpen als er weer ijs op onze baan ligt, dan komen we graag met u in contact. Stuur een mailtje naar: info@ijsverenigingrolde.nl of bel/app met onze secretaris: Jacco Fluks 06-25330795.

Update 16-12-2022 – 11:11:

Tot grote teleurstelling en frustratie van onze ijsmeesters moeten we u helaas mededelen dat het op dit moment niet vertrouwd is de ijsbaan te openen. We hadden de hoop dat afgelopen nacht gepaard zou gaan met strenge vorst, waardoor de ijsbaan vanmiddag in ieder geval geopend zou kunnen worden voor de kinderen. Helaas was tegenovergestelde het geval. Morgenvroeg doen we vroeg in de ochtend een nieuwe poging en hopen we u goed nieuws te kunnen brengen voor de middag.


Update 15-12-2022 – 11:33:

Zojuist hebben onze ijsmeesters geconstateerd dat grote delen van de baan inmiddels 7cm dik zijn. Echter rondom en op verschillende plekken in de baan is het ijs nog tussen 3-5 cm dik. Daarom blijft de ijsbaan vandaag gesloten. Het bestuur heeft goede hoop morgenmiddag de baan te kunnen openen (voor in ieder geval de kinderen). We hopen op nog een strenge vorstnacht en gaan morgenvroeg opnieuw de situatie bekijken. We streven ernaar om morgen voor 12:00 uur een update te plaatsen met de definitieve mededeling of de baan geopend wordt morgenmiddag.


Update 15-12-2022 – 08:06 uur (VERVALLEN)

Gisteren is er meerdere malen het ijs gecontroleerd. Op sommige plekken was het ijs 5cm dik, maar lang niet overal. Op veel plekken was het ijs nog geen 3cm dik. We willen graag de ijsbaan openen, maar op dit moment zal het niet gaan. Er zal vandaag opnieuw gekeken worden of de baan kan worden geopend.


Update 14-12-2022 – 11:41 uur (VERVALLEN)

De IJsbaan blijft vandaag gesloten. Onze ijsmeesters hebben vanmorgen het ijs gecontroleerd. Ondanks dat op sommige plekken van de baan toch een dikte van bijna 5 cm is bereikt, is dit nog niet genoeg om de ijsbaan te kunnen openen.


Update 13-12-2022 – 08:14 uur (VERVALLEN)

De IJsbaan is op het moment gesloten. Onze ijsmeesters houden het ijs in de gaten en zullen u via deze website e/o facebook op de hoogte houden. Op dit moment is de kwaliteit en dikte van het ijs nog niet voldoende op de ijsbaan te kunnen openen.


STATUS WOENSDAG 10-02-2021

De kwaliteit van het ijs is slecht Lees meer….


IJSBAAN 2021…

Het lijkt erop dat we in februari 2021 de ijsbaan kunnen openen voor onze seizoenkaart houders Lees meer….


RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2018

Op maandagavond 1 oktober hebben onze penningmeester en een cheque ontvangen ter waarde van € 524,32 uit de Clubkas Campagne …….. Lees meer….


WAARDERING VOOR OUD VOORZITTER EN SECRETARIS

Op zaterdag 23 Juni hebben onze secretaris en penningmeester een bezoek gebracht aan oud voorzitter Lucas Soer en oud Penningmeester Geert Huizing. Lees meer….


STICHTING ROSSING-KOOPS STEUNT IJSVERENIGING ROLDE

Op zaterdagmorgen 27 januari 2018 ontving ons bestuur een financiële bijdrage van St. Rossing-Koops . Lees meer….


KAARTVERKOOP 2017/2018

De komende weken gaan bestuursleden en vrijwilligers de leden bij langs om kaarten te verkopen. Lees meer….


IJSBAAN VANDAAG (20-01-2017) GEOPEND!

Onze ijsmeesters hebben vanmorgen het ijs gecontroleerd en goed bevonden. De baan wordt geveegd en vanaf 13:00 is ijsbaan Rolde geopend! Zolang het ijs goed blijft, is de baan tot 21:00 uur vanavond geopend.

NIEUWE SPONSOR

Op donderdag 20 Oktober 2016 heeft Arjan Vrieling van Optimus Brandbeveiliging uit Marwijksoord een overeenkomst afgesloten met het bestuur voor sponsoring van Optimus Brandbeveiliging voor de komende 5 jaar.


KORT VERSLAG JAARVERGADERING 2014 

In de Jaarvergadering van december 2014 zijn er geen bijzondere dingen gebeurt. Het nieuwe hekwerk is een hele verbetering zowel voor als achter, ook het verleggen van de matten is een vooruitgang.  Nu kunnen de schaatsers beter op baan komen. En zullen de snelle/betere schaatsers daar minder last van ondervinden. Ook hebben we voor het bestuur nieuwe mensen kunnen verwelkomen. Jan Egge  Arends, Roelof Brands en Lambertus Emmens.

Het enige waar we op wachten is: VORST

– Secretaris Egbert Alkema.

IJSVERENIGING ROLDE NU OOK OP FACEBOOK

Sinds 3 November 2014 beschikt de ijsvereniging over haar eigen Facebook-pagina. Meldt je aan en vindt dit leuk! Onze Facebook pagina is te vonden op: https://www.facebook.com/ijsverenigingrolde


NIEUWE MATTEN BIJ IJSBAAN GELEGD

Op zaterdag 25 Oktober heeft het bestuur samen met enkele vrijwilligers het looppad voor de schaatsers naar de ijsbaan verbeterd. Klik hier voor een kort videoverslag van deze werkzaamheden….. bekijk video


100 JAAR IJSVERENIGING IN ROLDE!

IJsvereniging Rolde is inmiddels honderd jaar oud. Op 23 januari 1914 vond de oprichting plaats on leiding van huisarts Ter Spill, volgens een artikel op website rolde.nl ….. lees meer. 


Comments are closed.

VOLG ONS OP FACEBOOK

Bezoek onze eigen Facebook pagina door op het Facebooklogo hieronder te klikken:

icon175x175


AANGESLOTEN BIJ: