Als we de weersverwachtingen mogen geloven is er een reƫle kans om de ijsbaan te openen volgende week. Wel zou sneeuw nog roet in het eten kunnen gooien. Daarnaast moeten we rekening houden met aanvullende coronaregels.

Indien wij als bestuur kans zien de ijsbaan te openen voor onze leden, laten we u dit zsm weten via onze facebook-pagina en website: www.ijsverenigingrolde.nl

Wij doen ons best, maar hopen op uw begrip indien de weersomstandigheden en coronaregels het voor ons onmogelijk maken de ijsbaan te openen.

⛸

Naar aanleiding van ons bericht hierboven komen er veel nieuwe aanvragen binnen voor seizoenkaarten. Helaas geven wij geen nieuwe seizoenkaarten meer uit voor dit seizoen.

In verband met de aangescherpte Coronaregels zullen er minder mensen tegelijk op de ijsbaan mogen (mocht deze open gaan/kunnen). In onze ogen zou het oneerlijk zijn tegenover de mensen die elk jaar trouw hun seizoenkaarten afnemen of gebruik maken van automatische incasso om nu extra seizoenkaarten te verkopen.

Hiermee willen we voorkomen dat mensen die ons de laatste jaren gesteund hebben (ook als er geen ijs was) mogelijk geen gebruik kunnen maken van de ijsbaan nu we misschien eindelijk weer een keer open kunnen.

Mocht de winter aanhouden en de baan voor langere tijd geopend kunnen blijven, dan zal er de mogelijk komen om wederom seizoenkaarten te bestellen.

  • Bestuur IJsvereniging Rolde

Comments are closed.

VOLG ONS OP FACEBOOK

Bezoek onze eigen Facebook pagina door op het Facebooklogo hieronder te klikken:

icon175x175


AANGESLOTEN BIJ: